Gorion

Köszöntés

2015. augusztus 23. 16:35 - fm4gus

Sziasztok!

Ím elindul az új blogom, melyben fantasztikus, azaz fantasy, sci-fi és más hasonló témájú alkotásokkal fogok foglalkozni, olyanokkal, melyek manapság érdekesek lehetnek - vagy egykor érdekesek voltak, és megéri újra felfedezni őket.

Célom, hogy elmondjam, mire számítsatok egy jó könyv elolvasása, film megnézése, vagy akár egy játékprogram végigtolása során. Egy jó sztori, új ötlet, érdekes elgondolás mind megérdemli, hogy foglalkozzunk vele, és szeretném, ha e blog által ti is rálelnétek egy-egy ilyen gyöngyszemre. Elég nagy halmazból fogok meríteni: lesz retró és vadonatúj is, világhírű és alig ismert, kaland vagy éppen horror - a lényeg a minőségi tartalom.

Következő posztom egy közösségi finanszírozással készült, idén márciusban megjelent, pc felületre írt játékprogramot fog kivesézni, melynek címe: Pillars of Eternity. Erről a gyöngyszemről éppen aktuális beszélnünk, hiszen - a pár éve még a csőd szélén lévő - fejlesztőknek annyira bejött eme legújabb alkotásuk, hogy éppen a jövő héten dobják piacra az első kiegészítőt hozzá. Megnézzük tehát, van-e okunk örülni.

Annak, aki esetleg nem tudná kivárni, kicsit le is lövöm a poént: bizony van. De a többit majd jövő héten, nemsokára jelentkezem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gorion.blog.hu/api/trackback/id/tr17723208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása