Gorion

WoW és film találkozása

2016. január 12. 22:07 - fm4gus

A Warcraft mozifilm helyszínei képekben

003.jpg

A több évig tartó, zárt ajtók mögött zajló előkészületek után idén júniusban érkezik a mozikba a világ legnépszerűbb MMO játékához kapcsolódó filmes előzménytörténet, a Warcraft: The Beginning.

Bár a mozifilmről még most sem tudni túl sokat, de a filmbéli szereplők listája, és a hozzájuk kapcsolódó Warcraft lore alapján azért sejteni lehet, mi is lesz a történet fő csapásiránya. A sztoritól függetlenül azonban a legnagyobb durranás a film kapcsán kétség kívül az lesz, hogy Azeroth (és Draenor) világa végre önálló életre kel a filmvásznon is, az első felhőtől kezdve az utolsó kavicsig.

A meglehetősen kevés infó és az egyetlen napvilágot látott trailer kapcsán egyesek örültek a filmnek, mások már előre borítékolják, hogy nézni is rossz lesz. A legütősebb tartalom, ami fellelhető a neten azonban nem más, mint egy képsorozat Aerial5zd keze nyomán, amiben a kemény két perces trailerből ki lettek mazsolázva a World of Warcraftból felismerhető helyszínek, mellépasszintva pedig láthatjuk azok megfelelőjét a játékból.

Azt az egyet azt hiszem nyugodtan megállapíthatjuk, hogy a film látványára, legalábbis a helyszínek kidolgozottságára biztos nem lesz majd panasz...

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gorion.blog.hu/api/trackback/id/tr648266994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása